Leestip: 'Jonge generatie ziet samenwerking als oplossing voor grote bouwproblemen'

Leestip: 'Jonge generatie ziet samenwerking als oplossing voor grote bouwproblemen'

18 juli 2024 door NVBK Secretariaat

‘Bouwblik op Morgen’ is een beweging van Young professionals van zes toonaangevende bouwbedrijven met als doel samenwerking en kennisdeling te stimuleren en impact te maken op de huidige (én toekomstige) uitdagingen in de sector. De focus ligt op het creëren van een cultuur van openheid, transparantie en vertrouwen om gezamenlijk de kwaliteit van hun werk te verbeteren, te innoveren en bouwen aan een duurzaam en inclusief Nederland. Als jonge bouwers willen ze een positieve bijdrage leveren aan de sector en hun toekomst opbouwen. Ze hopen dat dit convenant de eerste stap zal zijn naar meer verbinding en samenwerking in de bouwsector.


Lees meer over het doel en de initiatieven van 'Bouwblik op morgen' in het in december 2023 verschenen artikel 'Jonge generatie ziet samenwerking als oplossing voor grote bouwproblemen' in KM Magazine, het Kosten Management Magazine van de NVBK.

Op de foto de initiatiefnemers ‘Bouwblik op Morgen’ v.l.n.r.: Tessa Meij, Rosa Bos, Marit Reinders, Sophie Kuijpers, Frédérique Batelaan, Jonathan Donker en Naud van der Padt.




PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten