Succesvolle kennisbijeenkomst over borgen van marktconforme prijzen

Succesvolle kennisbijeenkomst over borgen van marktconforme prijzen

27 september 2024 door NVBK Secretariaat

Meerdere vakgenoten waren benieuwd naar een methodiek - mogelijk voor woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuurprojecten - om de marktconformiteit in een langdurige samenwerking te borgen. Zij hadden zich dan ook aangemeld voor de bijeenkomst ‘Borgen van marktconforme prijzen’ van Register Kostenmanager Nederland (RKN) en NVBK op 26 september.

Niels Vlieg nam de deelnemers in de bomvolle zaal mee in de mogelijkheden om marktconformiteit in de samenwerking te borgen en besprak het werken met een open boek aan de hand van een aanbestedingstraject door 5 woningcorporaties in de regio Haaglanden.

Het was een mooie, succesvolle kennisbijeenkomst voor zowel de leden van de NVBK als de leden van RKN in de Wispe Brouwerij in Weesp!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten