Even voorstellen: Georges Urannie

Even voorstellen: Georges Urannie

22 augustus 2024 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Georges Urannie van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Georges (50): "20 Jaar geleden ben ik begonnen als bestekschrijver/tekenaar bij de gemeente Den Haag en heb ik ook directieramingen opgesteld. Bij het opstellen van een gunningsadvies is het altijd leuk om te zien dat er een gedegen directieraming is gemaakt. Vijf jaar geleden ben ik overgestapt naar Fagus, waar ik steeds meer betrokken ben geraakt bij het opstellen van de SSK-ramingen." 

"Doordat een SSK-raming wel wat anders is dan een directieraming ben ik in 2022 begonnen aan de opleiding Kostendeskundige Infra bij de HAN. Vorig jaar heb ik de opleiding afgerond. Omdat je als kostendeskundige nooit uitgeleerd bent, heb ik mij ook alvast ingeschreven voor de expertsessies bij de HAN."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"Ik heb mij ingeschreven bij het NVBK om makkelijker advies in te winnen en kennis te delen met andere specialisten."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten